Georgette heeft mij goed geholpen met mijn tuin. Ik heb een behoorlijk grote tuin met veel verschillende hoeken met onder andere een vijver en een moestuin. Mijn tuin was onoverzichtelijk geworden en ik wist mij geen raad meer. Ik wilde een kleurrijke en hanteerbare tuin met organische vormen.

REVIEW

Mijn wens was : een mooie, kleurrijke tuin, met minder onderhoud en rekening houdend met de lage vochtige ligging. Zij hoorde mijn wensen aan, maakte een getekend tuinplan en ik werd direct enthousiast. We zijn na overleg en wat kleine wijzigingen aan de slag gegaan. Na de aanpak van de tuin vond ik het resultaat geweldig, wat een verbetering ten opzichte van daarvoor; meer lucht, licht en overzicht en minder rommel. Nu heb ik vanuit mijn keukenraam een prachtig uitzicht en geniet er ten volle van!! Al haar adviezen waren stuk voor stuk een schot in de roos.


Georgette is na haar advies nog een aantal keer langs gekomen en dan lopen we samen de tuin door en geeft ze me regelmatig adviezen in verbeterende zin. De balans tussen rust en onrust is meer dan verbeterd.

Bedankt Georgette.

Pascale.