OPRUIMCOACH

Mijn streven is eenvoud. Het huishouden of de administratie zo te stroomlijnen dat er goed gewerkt of geleefd kan worden. Ik werk zoveel mogelijk op een milieuvriendelijke manier met mijn omgeving.

In mijn eerste werk als secretariaat medewerkster was ik al snel geboeid door het opzetten van logische en gebruiksvriendelijke administratie systemen. Na een carrièreswitch heb ik gewerkt als activiteitenbegeleidster in verschillende werkvelden in de zorg.

Ik ben in het bezit van het certificaat Professional Organizer van de NBPO

wat is een professional organizer?

https://nbpo.nl/  

https://www.milieucentraal.nl/

https://www.duurzaamthuis.nl/lifestyle/schoonmakenMijn passie is harmonieuze en sfeervolle ruimtes creëren.
Zowel binnen als buiten!


 contact

reviews


mijn tuin TUINADVIES

Ik ben gefascineerd door alles wat groeit en bloeit. Al sinds 1979 ben ik in het gelukkige bezit van een eigen tuin. Later kreeg ik ook een moestuin. Tevens heb ik een aantal jaren op een biologisch dynamisch tuinbouwbedrijf gewerkt.

Door mijn interesse voor inheemse planten en natuurlijk tuinieren en hier veel over te lezen en vooral te doen ben ik een autodidact op het gebied van tuinonderhoud en plantenkennis.

In mijn enthousiasme voor het natuurlijk tuinieren heb ik regelmatig en succesvol anderen geholpen met de inrichting en advies over onderhoud van hun tuin.

wat is natuurlijk tuinieren?

https://steenbreek.nl 

https://avvn.nl/natuurlijk-tuinieren 

https://www.milieucentraal.nl/in-en-om-het-huis/tuinieren/