OPRUIMCOACH

Ik ben altijd op zoek geweest naar hoe iets makkelijker kan en hoe chaos te verminderen. De administratie of het huishouden zo te stroomlijnen dat er goed gewerkt en geleefd kan worden. Met mijn oog voor schoonheid en detail zie ik snel hoe ik een ruimte kan optimaliseren. Ik luister en sluit aan op jou behoeften waarbij mijn jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen mij voldoende handvatten geeft.  Ik werk zoveel mogelijk op een milieuvriendelijke manier met mijn omgeving.

Ooit begonnen als secretaresse kreeg ik de smaak te pakken als het ging om het opzetten van logische en gebruiksvriendelijke administratie systemen. Na een carrièreswitch heb ik gewerkt als activiteitenbegeleidster in verschillende werkvelden in de zorg.

Ik ben in het bezit van het certificaat Proffesional Organizer van de NBPO

wat is een professional organizer?

https://nbpo.nl/  

https://www.milieucentraal.nl/

https://www.duurzaamthuis.nl/lifestyle/schoonmakenMijn passie is harmonieuze en sfeervolle ruimtes creëren.
Zowel binnen als buiten!


 contact

reviews


mijn tuin TUINADVIES

Van jongs af aan ben ik gefascineerd door alles wat groeit en bloeit. De natuur  was en is nog steeds mijn thuis. Vanaf 1979 ben ik in het gelukkige bezit van een eigen tuin en heb ik altijd  grote of kleinere tuinen gehad. Sinds 1987 woon ik in Drenthe en heb ik ook een moestuin in beheer.  Tevens heb ik een aantal jaren op een biologisch dynamisch tuinbouwbedrijf gewerkt, hier heb ik veel geleerd over moestuinieren.

Als beginnend tuinvrouw kreeg ik interesse in inheemse planten en natuurlijk tuinieren en heb ik me hierin verdiept door veel lezen en veel doen. Hierdoor ben ik een echte autodidact, zowel op het gebied van tuinonderhoud als van plantenkennis.

In mijn enthousiasme voor het natuurlijk tuinieren heb ik regelmatig en succesvol anderen geholpen met de inrichting en advies over onderhoud van hun tuin.

wat is natuurlijk tuinieren?

 

https://steenbreek.nl 

https://avvn.nl/natuurlijk-tuinieren 

https://www.milieucentraal.nl/in-en-om-het-huis/tuinieren/