OPRUIMCOACH

Ik ben altijd op zoek naar hoe iets makkelijker kan. Administratie of een huishouden; ik hou van orde scheppen in chaos. Teveel aan spullen minimaliseren, zodat er ruimte in je huis en in je hoofd ontstaat. Het huishouden zo stroomlijnen dat met een minimale inspanning een goed resultaat wordt behaald. Dit resultaat is een opgeruimd huis waarin je je prettig voelt en bij kan komen van de hectiek van de dag. Ruimte creëren door opschonen, herindelen en aanpassen.

Begonnen als secretaresse kreeg ik de smaak te pakken als het ging om het opzetten van logische en gebruiksvriendelijke administratie systemen. Het door mij behaalde praktijkdiploma handelskennis en boekhouden leverde hier een goede aanvulling op. Na een carrière-switch heb ik gewerkt als activiteitenbegeleidster in verschillende werkvelden in de zorg.

De opleiding tot Professional Organizer van de NBPO geeft me voldoende handvatten om jou te helpen je droomhuis te realiseren.

wat is een professional organizer?Ik ben creatief, vindingrijk, praktisch en heb oog voor schoonheid en detail.

Mijn passie is harmonieuze en sfeervolle ruimtes creëren.
Zowel binnen als buiten!


contact

 TUINADVIES

Van jongs af aan ben ik gefascineerd door alles wat groeit en bloeit. Als kind wilde ik al de namen van de planten weten die ik onderweg zag, en mijn eerste tuinactiviteit was een gevonden eikeltje in de tuin van mijn vader planten.

Vanaf 1979 ben ik in het gelukkige bezit van een eigen tuin en heb ik altijd  grote of kleinere tuinen gehad. Sinds 1987 woon ik in Drenthe en heb ik ook een moestuin in beheer.  Tevens heb ik een aantal jaren op een biologisch dynamisch tuinbouwbedrijf gewerkt.

Als beginnend tuinvrouw kreeg ik interesse in inheemse planten en natuurlijk tuinieren en heb ik me hierin verdiept door veel lezen en veel doen. Hierdoor ben ik een echte autodidact, zowel op het gebied van tuinonderhoud als van plantenkennis.

In mijn enthousiasme voor het natuurlijk tuinieren heb ik regelmatig en succesvol anderen geholpen met inrichting en onderhoud van hun tuin.

wat is natuurlijk tuinieren?